Nacházíte se:
Jídelní lístek
Francouzská restaurace Parkhotelu Golf - otevřena denně nejen pro hosty hotelu od obědů po večeře (od cca 11:30 hodin), po celý rok. Pro večeři doporučujeme rezervovat místo předem.
Jídelní lístek
Předkrmy
Tatarák z lososa s koprem a červenou cibulkou, toast | 250,- Kč |
Domácí drůbeží paštika s praženými mandlemi a brusinkami | 190,- Kč |
Hovězí carpaccio s rukolou a parmazánem, bazalkové pesto | 250,- Kč |
Polévky
Slepičí výva s domácími nudlemi a zeleninou julienne | 80,- Kč |
Tradiční česká bramboračka s houbami | 80,- Kč |
Polévka dle denní nabídky | 80,- Kč |
Ryby
Pečený losos v parmazánové krustě s máslovo-citronovou omáčkou, bramborové pusinky | 390,- Kč |
Grilované filety candáta s vinnou omáčkou s bylinkami, celerovo-bramborové pyré | 370,- Kč |
Česká kuchyně
Pečená kachna, červené zelí dušené s jablky, bramborový knedlík | 340,- Kč |
Telecí líčka dušená na červeném víně, bramborová kaše | 340,- Kč |
Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinky | 290,- Kč |
Minutky a steaky
Špalíčky z vepřové panenky, lišková omáčka, mandlové krokety | 370,- Kč |
Steak z brazilské svíčkové s pepřovou omáčkou, hranolky | 630,- Kč |
Dančí hřbet sous-vide se švestkovou omáčkou, restované bramborové šišky | 430,- Kč |
Bezmasá jídla
Houbové krémové rizoto s parmezánem | 290,- Kč |
Pečený kozí sýr na grilované zelenině s vlašskými ořechy a medovým dresinkem | 290,- Kč |
Domácí ravioli s ricottou, špenátem a šalvějovým máslem | 250,- Kč |
Saláty
Restované krevety na listovém salátu se sušenými rajčaty | 290 Kč |
Salát Caesar s pečenými kuřecími prsy, parmezánem a krutony | 290 Kč |
Malý míchaný zeleninový salát | 95 Kč |
Dezerty z domácí cukrárny - v nabídce celý den
Jablečný závin se zmrzlinou a se šlehačkou | 130,- Kč |
Ořechová bezé roláda se šlehačkou | 120,- Kč |
Bramborové taštičky plněné povidly, sypané mákem a cukrem, s rozpuštěným máslem a se šlehačkou | 145,- Kč |
Palačinka s ovocem, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou | 145,- Kč |
Poháry
Míchaný zmrzlinový pohár se šlehačkou | 120 Kč |
Čokoládová zmrzlina s horkými višněmi | 145 Kč |
Kopeček zmrzliny | 40 Kč |
Speciální nabídka
(pro 4 osoby - servírováno u stolu na center piece, nutno objednat 24 hodin předem)
Pečená husa se staročeskou nádivkou, (3800 g) bílé zelí, červené zelí s brusinkami variace knedlíků - houskový, karlovarský, bramborový | 2 900 Kč |
Chateaubriand z brazilské svíčkové, (800 g) glazované fazolové lusky ve slanině, restovaná cuketa, smetanová omáčka s nakládaným zeleným pepřem, opečené brambory | 2 600 Kč |
Zvěřinová mísa, (1200 g) kančí kýta sous-vide, pečený dančí hřbet na tymiánu, jelení medailonky s rozmarýnem, šípková omáčka s brusinkami, karotka s růžičkovou kapustou na másle, bramboráčky, krupicové noky | 2 400 Kč |
Menu
Menu tři chody | 460,- Kč |
Předkrm nebo polévka dle aktuální nabídky | 80,- Kč |
Hlavní pokrmy:
| 290,- Kč |
Moučník dle aktuální nabídky | 90,- Kč |